Paarmuskan imetysohjauspuhelin: 0600-03030
joka päivä klo 9-21

Imetysohjauspuhelin on maksullinen palvelu, jossa puheluusi vastaa koulutettu imetysammattilainen. Puhelinpalvelu maksaa 1.51 euroa / min + pvm. Maksu hoituu kätevästi puhelinlaskusi yhteydessä.

Jos linjat ovat varattuja, soita myöhemmin uudelleen.

Neuvontaa ja keskusteluapua

Huom! Saat yksilöllistä ammatillista imetysohjausta kertomiesi tietojen perusteella.

Koska Paarmuskan puhelinvastaajilla ei ole pääsyä potilastietoihisi, on tärkeää, että olet yhteydessä myös omaan hoidostanne vastaavaan neuvolaan tai sairaalaan silloin, kun tilanteesi sitä vaatii tai ohjauspuhelimesta sitä suositellaan.

Paarmuskan imetysohjausPaarmuskan imetysohjauspuhelimesta saat ammattilaisen apua

Imetys on luonnollinen tapa ruokkia ja hoivata vauvaa. On tavallista, että imetyksen eri vaiheissa esiin nousee kysymyksiä ja hankaliakin tilanteita. Paarmuskan imetysohjauspuhelimesta voit saada apua imetykseen liittyviin kysymyksiin ja huolenaiheisiin.

Imetyksen ensi viikot ovat opettelua puolin ja toisin. Imetystä opettelevat sekä vauva että äiti koko perheen totutellessa uuteen elämäntilanteeseen. Imetystä harjoitellessa tavallisimmat kysymykset liittyvät vauvan kasvuun, täysimetykseen palaamiseen, rinnanpäiden kipuun tai imuotteeseen.

Joskus pohdintaa aiheuttaa vanhemman vauvan imetys: lakkoilu, kiinteiden aloitus tai vieroittaminen. Paarmuskan imetysohjauspuhelimesta saat yksilöllistä keskusteluapua imetysohjauksen ammattilaisilta. Silloin saavutat parhaiten omat imetystavoitteesi, liittyivätpä ne imetyksen lopettamiseen tai jatkamiseen.

Kysymyksiisi vastaa terveydenhoitaja-imetysohjaajakouluttaja Ruut Palviainen.