Clean-hajuvedet sopivat hyvin skandinaaviseen makuun!

Clean-hajuvedet ja muut -tuoksut ovat oivallinen valinta skandinaaviseen makuun. Jopa niiden eleettömän tyylikkäät pakkaukset sopivat loistavasti skandinaaviseen sisustukseen ja näitä pakkauksia onkin ilo käyttää esimerkiksi skandinaavisesti sisustetussa kylpyhuoneessa. Elleivät Clean-tuotteet ole sinulle vielä tuttuja, voit nyt tutustua niihin tämän kattavan artikkelin avulla. Annamme vinkkejä myös Clean-tuotteiden ostamiseen näppärästi netistä.

Clean-hajuvesien arkiset tuoksut

Laadukas Clean hajuvesi on saatavilla monissa arkisissa tuoksuissa. Hajuvesien lisäksi tarjolla on myös huonetuoksuja ja tuotesettejä. Fresh Laundry EdP on oivallinen esimerkki laadukkaasta, mutta perin arkisesta tuoksusta, joka tuo mieleen puhtaan pyykin. Tämä naisille suunnattu EdP kuuluu kukkaiseen ja hedelmäiseen tuoksuperheeseen ja sitä suositellaan käytettäväksi päivällä. Tuotetta on saatavilla 30 millilitran ja 60 millilitran pulloissa.

EdP sopii hyvin yhteen esimerkiksi seuraavaksi esiteltävän Cleanin Warm Cotton -setin kanssa. Myös tämän tuotteen tuoksu on perin arkinen, mutta sitäkin miellyttävämpi, lämmin puuvilla. Setti sisältää 30 millilitran Warm Cotton -EdP:n, 100 millilitran -vartalovoiteen ja 100 millilitran suihkugeelin. EdP ja Warm Cotton -setti on saatavilla edulliseen yhteishintaan hajuvesi.fi-verkkokaupasta. Yhteensä tuotteet saa verkkokaupasta tällä hetkellä alle 90 eurolla. Jos haluat oikein hemmotella itseäsi tai vaikkapa rakastasi, osta edellisten lisäksi vielä edulliseen yhteishintaan toinenkin Warm Cotton -setti, joka sisältää sarjan 30 millilitran EdP:n ja 10 millilitran Rollerballin. Nämä kaksi settiä ja 30 millilitran Fresh Laundry EdP maksavat tällä hetkellä hajuvesi.fi-sivustolla yhteensä yhdessä ostettuina alle 138 euroa.

Muita Cleanin arkisia, mutta niin ihania tuoksuja ovat esimerkiksi Rain, Shower Fresh, Skin, Cool Cotton, Blossom, Fresh Linen ja Air. Ulkoilmasta, luonnosta ja perusarjesta pitävälle skandinaaville tuotteiden arkiset, mutta upeat tuoksut, ovat erityisen mieleinen valinta! Clean ei pröystäile tuotteiden nimien tai tuotepakkausten kanssa, vaan pyrkii tietynlaiseen eleettömään minimalismiin, joka on monen skandinaavin sydäntä lähellä!

Clean-tuotteiden upeat tuotepakkaukset

Clean-tuotteiden tuotepakkaukset ovat upean eleettömiä ja henkivät skandinaavista, yksinkertaista mutta tyylikästä designia. Näitä pakkauksia on mukava pitää esillä skandinaavisessa sisustuksessa, sillä ne sopivat siihen erityisen hyvin. Esimerkiksi kylpyhuoneessa Clean-tuotteiden pullot voi asettaa näyttävästi esille, jolloin ne tuovat kylpyhuoneeseen tyylikästä, minimalistista tunnelmaa. Tuotesarjasta löytyy niin hajuvesiä, huonetuoksuja kuin tuotesettejäkin ja kannattaakin tutustua koko tuotesarjaan. Huonetuoksut tuovat kotiisi upean pakkauksensa lisäksi myös tunnelmallista tuoksua ja lisää näin entisestään kotisi viihtyisyyttä. Tuoksua on kiva suihkauttaa kotiin vaikkapa tunnelmallista koti-iltaa silmällä pitäen tai jos kotiin saapuu yllätysvieraita, joita varten kotiin pitää saada nopeasti raikas tunnelma.

Clean-tuotteiden tilaaminen näppärästi netistä

Löydät hyvän valikoiman tuotesarjan erilaisia tuotteita hajuvesi.fi-verkkokaupasta, joka toimittaa Clean-tuotteet sinulle nopeasti ja luotettavasti. Jos ihastuit Clean-tuotteisiin, kannattaa tilata kerralla enemmän, sillä verkkokaupasta löytyy hyviä kimppatarjouksia, joiden avulla voit säästää selvää rahaa tuotteiden normaalihintoihin verrattuna!

Leave a Reply

mts_best