Löydä skandinaaviseen sisustukseen sopiva tapetti

Skandinaavinen sisustus on juuri nyt erityisen trendikäs valinta – eikä syyttä! Skandinaavinen yksinkertaisuus on samaan aikaan sekä näyttävää että käytännöllistä. Tällainen sisustus ei pröystäile liikaa, vaan luottaa hillittyihin ja hallittuihin yksityiskohtiin. Minimalismin suosion noustua sisustuksessa yhä useampi on löytänyt myös minimalismin henkeä huokuvan skandinaavisen sisustuksen. Skandinaavisesti sisustetussa kodissa jopa tapettivalinnat huokuvat skandinaavista tunnelmaa. Löydätkin tästä artikkelista vinkkejä tällaisten tapettien etsintään!

Mistä löydän skandinaaviseen sisustukseen sopivan tapetin?

Skandinaaviseen sisustukseen sopiva tapetti löytyy Kotitapetilta. Tapetin tilaaminen Kotitapetilta on edullista ja nopeaa, sillä Kotitapetti tarjoaa asiakkailleen maksuttomat toimitukset. Tarjolla on perinteisten tapettien lisäksi myös valokuvatapetteja sekä mahdollisuus tulostaa tapetille toivomasi kuva. Voit selata tuotevalikoimaa tuotemerkin, malliston, tyylin, värin, toisen värin ja hinnan mukaan.

Miksi skandinaaviseen sisustukseen sopiva tapetti kannattaa tilata netistä?

Netistä tilaaminen kannattaa monestakin syystä. Ensinnäkin nettishoppailu on vaivaton, nopea ja helppo valinta. Tuotteiden selaaminen ja vertailu on netissä helppoa, eikä aikaa kulu turhaan kaupasta toiseen kiertelyyn. Nettikauppojen hinnat ovat useimmiten erityisen kilpailukykyisiä, eikä Kotitapetti tee tässä suinkaan poikkeusta. Laajojen valikoimiensa lisäksi Kotitapetti tarjoaa nimittäin myös edulliset hinnat. Kotitapetti luottaa hintoihinsa niin paljon, että se tarjoaa tuotteilleen hintatakuun. Koska Kotitapetti tarjoaa myös maksuttomat toimitukset, et maksa mitään ylimääräistä tästä näppärästä palvelusta. Kannattaa tutustua myös sivuston Outlet-osastoon, sillä tältä osastolta voit tehdä erityisen hyviä löytöjä.

Skandinaavisen sisustuksen piirteet

Skandinaavisen sisustuksen piirteiden tunteminen auttaa sinua valitsemaan kotisi tyyliin sopivan tapetin. Skandinaavinen tyyli on ensinnäkin pelkistettyä ja siinä käytetyt värit ovat rauhallisia. Esimerkiksi luonnonvalkoinen, valkoinen, viileänharmaa ja haaleansininen ovat suosittuja värejä tätä sisustustyyliä suosivien keskuudessa. Näitä värejä näkeekin usein tanskalaisissa, norjalaisissa, ruotsalaisissa ja suomalaisissa kodeissa ja näitä värejä voi valita myös skandinaavisen kodin tapetteihin. Sen sijaan esimerkiksi pohjoisamerikkalaisissa kodeissa suositaan yleensä tummempia ja voimakkaampia värejä ja esimerkiksi vaaleanpunainen, kerman erilaiset sävyt, keltainen ja tummansininen ovat näissä kodeissa suosittuja sisustusvärejä. Räikeät värit ovat puolestaan suosittuja eteläamerikkalaisissa kodeissa.

On kuitenkin hyvä muistaa, että skandinaavisen tyylinkin joukosta löytyy piristäviä poikkeuksia, kuten Marimekon värikkään graafiset ja rohkeat kuosit. Marimekon jalanjäljissä skandinaavisen kodin seiniin voi siis halutessaan hyvin valita myös rohkean ja näyttävän graafisen kuosin, jollaisia löytyy myös Kotitapetin valikoimista. Usein rohkeaa ja näyttävää graafista kuosia kannattaa käyttää vain yhdelle tehosteseinälle, sillä koko huoneessa käytettynä se voi luoda jo liiankin näyttävän kokonaisuuden, joka voi pitemmän päälle luoda tilaan jopa hieman levottoman tunnelman. Huoneen muut seinät kannattaakin usein maalata valitun tapetin väriin sopivalla maalilla.

Yleisesti voidaan sanoa, että skandinaaviselle tyylille on tyypillistä minimalistisuus, yksinkertaisuus ja ulkoasun pelkistetty ilme. Less is more eli Vähemmän on enemmän -periaate toimiikin erinomaisen hyvin juuri skandinaavisessa kodissa. Kotitapetilta löytyy monia tapetteja, joissa on noudatettu tätä periaatetta ja jotka sopivat siten hyvin moniin skandinaavisiin koteihin.

Kaikista tärkeintä oman skandinaavisen kodin sisustamisessa on miettiä, millaisesta skandinaavisesta tyylistä sinä pidät kaikista eniten. Pidätkö eniten erityisen hillitystä ja hallitusta minimalistisesta tyylistä vai Marimekon kaltaisesta tyylistä, jossa uskalletaan myös irrotella väreillä ja graafisilla kuvioilla? Tee kotisi tapettivalinnat tämän pohdinnan pohjalta, sillä omassa kodissasi on tärkeintä juuri se, että koti miellyttää sinua ja perhettäsi ja ilmentää teidän omaa tyyliänne!

Leave a Reply

mts_best